Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Virtualitás

Amennyiben nem vagy még 18 lépj tovább! Köszönöm szíves megértésed. Valós vagy elképzelt történetek az erotika (hetero) területéről.

Friss topikok

  • Lace: Ezt nagyon kedveltem. Ezt akartam már tőled. Miért nem olvastam én ezt eddig??? (2010.11.08. 13:30) Szeánszok
  • Lace: Köszönöm! ...én is emlékszem a Kezdetre, 'mely így kezdődött: "Szeretnék szembesülni szadista vágy... (2010.03.23. 09:40) Kezdet
  • warnyu (törölt): Örülök, hogy ujra irsz :) varnyu És annak is örülök,hogy épp arról szól a blog, ami engem mostan... (2009.02.23. 21:35) Képek

Linkblog

Életképek és vágyak

2011.09.01. 16:12 :: Slevi

(Életképek és vágyak-sorozat) II.

Csábítasz. Megcsókollak. Élvezed, közben vetkőztetsz, aztán kihívóan ledobod ruháidat.
Gyönyörködök meztelenségedbe, megcsókolom melled, aztán nedvesedő puncid is.
- Szeretnél megbaszni? - kérdéseddel vágyamat fejezed ki, bár tudom, hogy az előjáték most is szadista vágyadról szól, mivel rendszeresen, minden baszás előtt megkorbácsolsz.
Mégis vágyakozók testedbe lenni, és miután ismét nyelvedet kóstolgattam, el is mondom ezt a vágyamat.
- Meg akarlak baszni.
Csókod szenvedélyesebb lesz, érzem, nagyon kívánsz, ahogy végigsimítod a testem. Kezeddel vesszőmhöz érsz.
- Tudod a vágyam! - suttogod, és gyöngéden megcsókolsz. Eléd térdelek. Ellépsz mellőlem, előveszed a puha bőrszíjakból font korbácsot és ütsz néhányat a hátamra. Bemelegítesz, mert ezek még nem azok a vággyal teli ütések. Azokat csak akkor kapom, miután megcsókolom a puncid. Előttem állsz. Szenvedéllyel simítók végig meztelen testeden. Megszagolom, majd a puncidba csókolok. Ellépsz tőlem, megkerülsz. Újra kezedbe veszel egy korbácsot. Ez már a vastag fonatú. Minden ütésedbe benne van a szenvedélyed. Erőteljesek és nem gyorsak. Adsz időt mindkettőnknek átérezni a korbács gyönyörét, mely egyszerre fájó és kéjes, de szenvedélyünkről szól.
Majd megint elém állsz, és hagyod, hogy meggyőződjek élvezetedről, hisz egészen nedves puncid erről árulkodik. Megízlelem, és szeretem az ízét, nyalakodásom felszítja a vágyad. Kívánsz magadba érezni, ugyanakkor nagyon vágysz arra, hogy harcoljak szenvedélyedért. Csókjaim után, melyeket hasadra, köldöködre adok, szétnyitod a lábad. Megsimítom combjaid, majd odahelyezem a nyakam. Összezárod lábaid, nyakamat közéjük szorítva. A kalodám és a kínzóm vagy, ütéseid erőteljesek. Élvezed, hogy lábaid között szenvedek. Miután kedvedre korbácsolsz, lazítasz lábaid szorításán. Megcsókolom lábfejed, aztán ellépsz mellőlem.
Az ágyra fekszel, és onnan szólsz:
- Gyere Szerelmem, basszál meg!
Vágyakozva megyek hozzád. Mielőtt melléd feküdnék, végigsimítom és megcsókolom felém nyújtott lábad. Csókjaim után kéjesen a vállamra helyezed. Nagyon vonzol szavaiddal is, amiket elragadtatva suttogsz.
- Azt akarom, hogy nyaljál ki baszás előtt, és utána is!
Csodálatos a hangod, egyszerre kéred és parancsolod, mire bólintok és próbálok odahajolni, de lábaddal elnyomsz. Értem mit akarsz. A lábadon haladva akarod, hogy megközelítselek.  Megcsókolom a lábfejed, és lábszárad nyalogatva, találkozik tekintetünk. Élvezed, kezeid melleiden pihennek, de időnként meg-megszorítod őket. Combodhoz érve, csábit jellegzetes illatod, hogy kinyaljalak. Bátorítóan megsimítod a fejem. Néma beszéd ez, mi azt jelenti, hogy jó ez az érzelem. Már nem kíméled mellbimbóidat sem, szinte durván morzsolód őket. Mikor megcsókolom a köldököd, kezedet fejemre szorítod, úgy tolsz lejjebb Finom nedved szítja a vágyam, kemény vesszőm térdednek nyomódik, mégis, mire puncidhoz érek vele, a vágy ellenére hasznavehetetlenül lankadttá válik. Rettenetesen kellemetlenül érzem magam, mert szerelmem vágya vagy, és most, mikor közös akaratunkról van szó, tehetetlen vagyok. Megszánsz, segítesz. Markodba fogod, és helyet cserélünk.
Fölé hajolsz, és életet lehelsz belé, ujjaid között szorítva, nedvedet kenve rá.
Hatásosan teszed, mert pillanatok alatt keményre gyúrod, és amikor már mereven dagad, magadba fogadod.
Élvezettel mozogsz rajta, kezeiddel mellkasomnak támaszkodva, egyre gyorsabb vágtába lendülsz. Gyönyöröd pillanatába belém vájod körmeid. Nagyon sajog, de ettől jobban kívánlak. Combjaid után nyúlok, hogy jobban beléd feszüljek, egész testem megremeg, és arra eszmélek, hogy magamhoz szorítalak. Te ujjaddal a korbács nyomát babrálod. Kéjesnek találom, pedig látod, hogy fáj. Lazul ölelésem, mire megcsókolsz. Szenvedélyt érzek benne, és szeretem, hogy táplálsz vele. Hosszasan csókolózunk, mindketten szeretjük egymás nyelvét szopni. Mozdulnék, de visszatartasz.
- Csak akkor, ha tényleg kívánod!- suttogod. Megsimítóm szép arcod.
- Másképpen akarom. Miközben élvezettel tisztára nyallak, fújd rám a füstöt!
Mosolyod elárulja, tetszik kérésem. Csillogó szemmel figyeled, ahogy szolgálatkészen már nyúlok is az ágy mellett lévő dobozért, és arcom felé térdelsz, miközben cigarettára gyújtok, majd ujjaid közé helyezem az égő szálat…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualisbdsm.blog.hu/api/trackback/id/tr63195757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása