Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Virtualitás

Amennyiben nem vagy még 18 lépj tovább! Köszönöm szíves megértésed. Valós vagy elképzelt történetek az erotika (hetero) területéről.

Friss topikok

  • Lace: Ezt nagyon kedveltem. Ezt akartam már tőled. Miért nem olvastam én ezt eddig??? (2010.11.08. 13:30) Szeánszok
  • Lace: Köszönöm! ...én is emlékszem a Kezdetre, 'mely így kezdődött: "Szeretnék szembesülni szadista vágy... (2010.03.23. 09:40) Kezdet
  • warnyu (törölt): Örülök, hogy ujra irsz :) varnyu És annak is örülök,hogy épp arról szól a blog, ami engem mostan... (2009.02.23. 21:35) Képek

Linkblog

2018.06.22. 06:33 :: Slevi

Szólj hozzá!

Meglepetés

2016.02.22. 18:58 :: Slevi

Baráti társaságban a hűség jôtt szóba.Kell-e eröltetni?Amúgy is rövid az élet

addig élvezzűk mig lehet és ehez hasonló vélemények.Hétvégi szeanszunk

alkalmával megleptél,azóta viselem,hisz Úrnôm elôtt hűségrôl csak alázattal

szabad nyilatkozni!Köszönôm Úrnôm ezt a leckét is!

Szólj hozzá!

A jel

2016.01.02. 19:45 :: Slevi

Egyedüli jelzési mód mikor szeanszt akarsz a piros cipôd.

Ha elfogadóm megcsókolom lábfejed,utána nincs safe bár-

mennyire fáj,hisz akartam.Akartalak igy adód magad,akarlak

és megköszönôm megnyilatkozó vágyad.

Szólj hozzá!

Ihleteid

2015.07.01. 12:07 :: Slevi

Eleinte biztatalak,hogy legyél merész.Mostmár nem kell.Mikor látsz egy képet

melybôl ihletet nyersz kötelezel és én nem tiltakozóm.Probálom élvezni.......

Szólj hozzá!

Közösen

2015.01.31. 17:36 :: Slevi

Élvezed a pálcád használni.Nem alázni akarsz,csak élvezed amint csattan a faromon.Élvezed,hogy

a pálca okozta fájdalom intimebbé,szenvedélyesebbé varázsol mindkettônket.

Szólj hozzá!

Hálám

2014.11.25. 12:31 :: Slevi

femdom_1416914726.jpg_640x800

Neked ezt is megteszem

Szólj hozzá!

Vágyak

2014.09.12. 17:50 :: Slevi

ccc1_1410536755.jpg_846x1248

Ilyenek képzeltelek és ilyenek ismertelek meg és ez még nem metafizika

csak szerény vágyam.

Szólj hozzá!

Megértlek

2014.08.11. 18:32 :: Slevi

megert_1407774379.jpg_486x750

Mostmár tudom Úrnômként akarlak.

Szólj hozzá!

Kérésed

2014.03.29. 11:39 :: Slevi

hivas_1396089042.jpg_583x777

Kérésed az én vágyam is még akkor is,hogy néha nincs kedvem.

Illatód,nedved íze mindig új vágyat ébreszt irántad.Akarlak.

Szólj hozzá!

Emlék

2013.12.02. 17:39 :: Slevi

76_1386002201.jpg_500x375

Ilyenek képzelek.

Szólj hozzá!

Vágyképek

2013.08.01. 18:15 :: Slevi

jatek_1375373600.jpg_640x360

Nedvek

Szólj hozzá!

A vágykép

2013.02.20. 19:00 :: Slevi

vkp_1365700561.jpg_528x792

Nincs történet,csak a kép beszél.

Szólj hozzá!

Életképek és vágyak

2011.09.01. 16:12 :: Slevi

(Életképek és vágyak-sorozat) II.

Csábítasz. Megcsókollak. Élvezed, közben vetkőztetsz, aztán kihívóan ledobod ruháidat.
Gyönyörködök meztelenségedbe, megcsókolom melled, aztán nedvesedő puncid is.
- Szeretnél megbaszni? - kérdéseddel vágyamat fejezed ki, bár tudom, hogy az előjáték most is szadista vágyadról szól, mivel rendszeresen, minden baszás előtt megkorbácsolsz.
Mégis vágyakozók testedbe lenni, és miután ismét nyelvedet kóstolgattam, el is mondom ezt a vágyamat.
- Meg akarlak baszni.
Csókod szenvedélyesebb lesz, érzem, nagyon kívánsz, ahogy végigsimítod a testem. Kezeddel vesszőmhöz érsz.
- Tudod a vágyam! - suttogod, és gyöngéden megcsókolsz. Eléd térdelek. Ellépsz mellőlem, előveszed a puha bőrszíjakból font korbácsot és ütsz néhányat a hátamra. Bemelegítesz, mert ezek még nem azok a vággyal teli ütések. Azokat csak akkor kapom, miután megcsókolom a puncid. Előttem állsz. Szenvedéllyel simítók végig meztelen testeden. Megszagolom, majd a puncidba csókolok. Ellépsz tőlem, megkerülsz. Újra kezedbe veszel egy korbácsot. Ez már a vastag fonatú. Minden ütésedbe benne van a szenvedélyed. Erőteljesek és nem gyorsak. Adsz időt mindkettőnknek átérezni a korbács gyönyörét, mely egyszerre fájó és kéjes, de szenvedélyünkről szól.
Majd megint elém állsz, és hagyod, hogy meggyőződjek élvezetedről, hisz egészen nedves puncid erről árulkodik. Megízlelem, és szeretem az ízét, nyalakodásom felszítja a vágyad. Kívánsz magadba érezni, ugyanakkor nagyon vágysz arra, hogy harcoljak szenvedélyedért. Csókjaim után, melyeket hasadra, köldöködre adok, szétnyitod a lábad. Megsimítom combjaid, majd odahelyezem a nyakam. Összezárod lábaid, nyakamat közéjük szorítva. A kalodám és a kínzóm vagy, ütéseid erőteljesek. Élvezed, hogy lábaid között szenvedek. Miután kedvedre korbácsolsz, lazítasz lábaid szorításán. Megcsókolom lábfejed, aztán ellépsz mellőlem.
Az ágyra fekszel, és onnan szólsz:
- Gyere Szerelmem, basszál meg!
Vágyakozva megyek hozzád. Mielőtt melléd feküdnék, végigsimítom és megcsókolom felém nyújtott lábad. Csókjaim után kéjesen a vállamra helyezed. Nagyon vonzol szavaiddal is, amiket elragadtatva suttogsz.
- Azt akarom, hogy nyaljál ki baszás előtt, és utána is!
Csodálatos a hangod, egyszerre kéred és parancsolod, mire bólintok és próbálok odahajolni, de lábaddal elnyomsz. Értem mit akarsz. A lábadon haladva akarod, hogy megközelítselek.  Megcsókolom a lábfejed, és lábszárad nyalogatva, találkozik tekintetünk. Élvezed, kezeid melleiden pihennek, de időnként meg-megszorítod őket. Combodhoz érve, csábit jellegzetes illatod, hogy kinyaljalak. Bátorítóan megsimítod a fejem. Néma beszéd ez, mi azt jelenti, hogy jó ez az érzelem. Már nem kíméled mellbimbóidat sem, szinte durván morzsolód őket. Mikor megcsókolom a köldököd, kezedet fejemre szorítod, úgy tolsz lejjebb Finom nedved szítja a vágyam, kemény vesszőm térdednek nyomódik, mégis, mire puncidhoz érek vele, a vágy ellenére hasznavehetetlenül lankadttá válik. Rettenetesen kellemetlenül érzem magam, mert szerelmem vágya vagy, és most, mikor közös akaratunkról van szó, tehetetlen vagyok. Megszánsz, segítesz. Markodba fogod, és helyet cserélünk.
Fölé hajolsz, és életet lehelsz belé, ujjaid között szorítva, nedvedet kenve rá.
Hatásosan teszed, mert pillanatok alatt keményre gyúrod, és amikor már mereven dagad, magadba fogadod.
Élvezettel mozogsz rajta, kezeiddel mellkasomnak támaszkodva, egyre gyorsabb vágtába lendülsz. Gyönyöröd pillanatába belém vájod körmeid. Nagyon sajog, de ettől jobban kívánlak. Combjaid után nyúlok, hogy jobban beléd feszüljek, egész testem megremeg, és arra eszmélek, hogy magamhoz szorítalak. Te ujjaddal a korbács nyomát babrálod. Kéjesnek találom, pedig látod, hogy fáj. Lazul ölelésem, mire megcsókolsz. Szenvedélyt érzek benne, és szeretem, hogy táplálsz vele. Hosszasan csókolózunk, mindketten szeretjük egymás nyelvét szopni. Mozdulnék, de visszatartasz.
- Csak akkor, ha tényleg kívánod!- suttogod. Megsimítóm szép arcod.
- Másképpen akarom. Miközben élvezettel tisztára nyallak, fújd rám a füstöt!
Mosolyod elárulja, tetszik kérésem. Csillogó szemmel figyeled, ahogy szolgálatkészen már nyúlok is az ágy mellett lévő dobozért, és arcom felé térdelsz, miközben cigarettára gyújtok, majd ujjaid közé helyezem az égő szálat…

 

Szólj hozzá!

Életképek és vágyak

2011.05.28. 12:48 :: Slevi

Beszélgetünk. Megemlíted, hogy szeretnéd, ha kicserélnénk a szoba bútorzatát.
Hallgatlak. Hangodba rengeteg szenvedély van. Megkívánlak. Nyakadba csókolok.
- Most nagyon kegyetlen tudnék lenni. - mondod.
- Hogy érted ezt, Szerelmem? – érdeklődök.
- Úgy, ahogy már többször kérted, de nem tudtam az lenni. Most érzem ezt a vágyat. Most nagyon élvezném. Megcsókolom az ajkad. Hagyod, hogy átszívjam nyelvedet számba, közben vetkőztetjük egymást.
- Szeretnék szembesülni kegyetlen vágyaddal. - suttogóm. Elnyomsz magadtól.
- A szabályokat én diktálom, csak ott érinthetsz, ahol megengedem. - közlöd a szabályokat, amelyeket elfogadok. A fal elé vezetsz, a kezemre kell támaszkodnom, és megparancsolód, hogy fegyelmezetten viselkedjek. Aztán a hátamba tép a korbács. Nem ütsz erőseket, szoktatsz az érzéshez. Mikor leállsz, közel jössz. Megsimítód hátam.
- Még most is kíváncsi vagy milyen az, amikor kegyetlen vagyok? – érdeklődsz.
- Igen, fontosnak tartóm, hogy megismerjem ezt az arcodat is. - újabb korbácsolásba kezdesz. Ezeket sem érzem kibírhatatlanoknak, de igazán nem tudom számolni, mert nincs ritmusa. Talán így élvezed? Szeretném látni az arcod. Mikor kezeddel megint végigsimítasz hátamon, megjegyzed.
- Egészen élvezetes. Te is élvezed szerelmem?
- Inkább kéjesnek érzem, bár kicsit éget. - válaszolóm. Átölelsz, arcodat hátamhoz nyomod. Alapjában nagyon gyöngédnek érezlek és szenvedélyesnek.
- Sebeid ápolását fogom kéjesnek találni! - egy eddig még ismeretlen arcoddal szembesülök, kijelentésed által. Kérdezni szeretnélek, de újabb sorozatba kezdesz. Ütéseid határozottak és szaporák, rettenetesen csípnek. Nem birok tovább lábon állni. Térdre ereszkedek, de nem kímélsz, sőt erőteljesebbeket ütsz. Mikor megállsz kezed ujjait hajamba túrod és azt parancsolód;
- Csókolj! Sokszor álmodoztam erről a szenvedélyről, most viszont a fájdalom miatt nehéz mozdulnom, bármennyire is kívánatos meztelenséged látványa. Te viszont ajkamhoz hajolsz, szenvedéllyel csókolsz. Nyakad meg van izzadva. A fájdalom ellenére is megkívánlak. Arcomat melleid érintik. Megcsókolom, meg is szívóm. Hajamba túrt kezeddel irányítasz, így eléd állok. Csókod vad, követelőző, és rettenetesen izgat szenvedélyességed.
- Figyelmeztettelek, hogy ne kérd kegyetlenségemet, - mondód a vágytól szinte fuldokolva és közben csókolsz, vággyal mellkasomba harapsz. Egyre jobban érzem én is a vágyat irántad. Miközben csókolom kívánatos ajkad, megérintem nedves szeméremajkaid. Megpofozol.
- Ezt még nem engedtem meg! Azért még szenvedned kell! Sokat! - kiáltod és nyomsz a fal felé. Korbácsütéseid erőteljesek, helyesen fogalmazva szenvedélyesek. Sebeznek. Nem kímélsz, ténylegesen szenvedélyed kegyetlenségét adód. Megint térdre kényszerítesz, és védtelenek érzem magam, mert tovább pattogtatod a korbácsot a hátamon. Majd elém állsz, fejem nedves kelyhedre szorítod.
- Nyald! - szenvedéllyel könyörögve mondód. - és úgy irányítasz, hogy ánuszod se kíméljem a nyalakodástól. A fájdalom ellenére leírhatatlan módon kívánlak, így pillanatok alatt megremegsz a gyönyörtől.
                                                                    *
Annyira gyöngéd vagy, ahogy ápolod a sebeim. Kérésemre meztelen vagy.
- Kéjesnek találod? - érdeklődök, mert érzem, amint ujjaddal elidőzöl a seben.
- Nem, ez több mint kéj. Szeretek ápolni. Olyan csodás látni amint begyógyul egy seb. Azt hiszem, lényemhez tartozik az ápolás. Megcsókolom a combod.
- Ha majd begyógyulnak, megint megsebzel?
- Nem tudom. Tudhatnád, hogy nem vagyok szadista! Szenvedélyes vagyok, úgy, mint te is. Most ez volt a vágyam, és mert akartad, adtam magam, de nem azért, mert szadista vagy domináns lennék. Egyszerűen ez volt a vágyam és ne kérdezd meg, hogy miért, mert nem tudom.
- Legalább élvezted? - faggatlak már azért is, hogy nyújtsam az ápolási időt. Az igazság az, hogy szeretek így combodon feküdni és nézni frissen borotvált puncidat és közben beszélgetni bármiről.
- Élveztem, mert tudtam, hogy egy olyan vágyad tudom kielégíteni, amit már többször kértél. Most nem tudnék olyan lenni, mert most nem érzem azt a szenvedélyt. Puncidba csókolok. Próbálsz rendre utasítani.
- Most ne tedd ezt velem. Majd ha leápoltam a hátad!
- Tükrös szekrényt vegyünk, hogy lássuk, mikor szeretkezünk. - nem szólsz, és ez azt jelenti, te is így akarod.
 

 

Szólj hozzá!

Szeanszok

2010.10.21. 09:14 :: Slevi

 


 

                                                      Femdom


Vonzól,érzem meg kell érintselek de mivel olvasól nem akarlak

zavarni.Melléd ülôk és magam mellé húzlak.Jössz és megcsó-

kolsz majd tovább olvasól.Magamba szívóm az illatód és mi-

közben gyöngéden simogatóm a karod észreveszem,hogy láb-

fejed mozgatód.

-Fáj?-érdeklödôk.

-Kicsit lejártam ma.Nem volt pénzem taxira.Foglalkoznál vele

egy kicsit?Nagyon jólesne.-magyarázkodsz.

-Természetesen királynôm.-bókolok és lábaid elé ülôk majd az

egyiket az ölembe helyezem és masszirozni kezdem a talpad.

Nagyon erotikusnak találom.Rajtad nem látok érzelmet.Miköz-

ben elfogadód kezelésem tovább olvasól mindaddig míg meg-

nem csókolom lábfejed.Akkor le teszed a könyvet.

-Kivánsz?-kérded.Hangodban szenvedélyt érzek.

-Milyen buta kérdés ez királynôm? Megpofozól.

-A te királynôd nem beszél butaságot te neveletlen paraszt!

Megértem a szereposztást és nagyon örvendek,hogy vállalod a

királynô szerepét,mit álltalában kerülsz.Jobban szereted ha én

vezetek.Megcsókolom a kezed,jelezve megértettem a vágyad.

Mosolyogva jelzed,hogy örvendsz annak,hogy elfogadtam sze-

reposztásod.Szabad lábad számhoz emeled.Megcsókolom a

talpad miközben másik lábad tovább masszirozóm.

-Kérdeztem valamit!Kivánsz?-ismétled kérdésed.Lábaid ké-

nyeztetése közben válaszolóm;

-Minden vágyam te vagy királynôm!

-Neveletlen paraszt,hogyan merészelsz megkiváni egy király-

nôt?Tisztában vagy azzal,hogy kijelentésed miatt bűntetni fog-

lak?-izgat a játékod,bár szadista hajlamod ismerve kicsit félek

is tôled.Homlokom talpadhoz nyomom.

-Megtisztel királynôm büntetésével.-vallom alázattal és szen-

vedélyem jeléűl újabb csókokat adók talpadra,lábfejedre,bo-

kádra és tényleg gyönyörködôk nôies testrészedbe és abban,

hogy rövid ruhád alatt észrevettem egyre nedvesebb bugyidat.

-Szórakoztat merészséged te paraszt és módfelett élvezni fo-

gom kínzásod.-kéjjesnek érzem hanghordozásod és nagyon

meglep további parancsod;

-Lássam hogyan tudd csókolni egy paraszt?-csábitsz de na-

gyon élvezem stílusod.Ajkunk finoman ér össze,nyelvedel

nyítód a szám.Megszívóm,lélegzeted veszit egyenletességéböl

érzem ahogy felgyorsul és szenvedélyes leszel.Át karolsz,a ru-

hán keresztűl tappintóm melled formáját.Megszólitsz;

-Meg foglak korbácsolni!-nem igazán értem vágyad súlyossá-

gát annyira erotizálsz,igy még biztatlak a kegyetlenségre.

-Tanitsd meg a parasztódnak mi a szenvedély.Élvezetel enge-

ded nyáladat a számba,hagyod,hogy lenyeljem csak azután

mondód;

-A szenvedély és vágy lesz minden ütésembe!-el nyomsz ma-

gadtól és megmagyarázod az okát is;

-Most kikötlek paraszt,hogy érezd a királynô vágyát.Amig elô-

készited a kellékeket meztelenre vetközök,hisz számtalanszor

megbeszéltűk a szeansz alatti viselkedési módokat.Hamarabb

végzek letérdelek a divány elé és várom a parancsod.

-Paraszt!-kiáltod és toppantasz a lábadal.A lábad elé térdelek,

pillanatók alatt felkötözöd a kezeim és elôkészitsz a korbácso-

lásra.Elém állsz,jobb kezedben ott a korbács,balkezedel gyön-

géden végig simitsz testemen.Megcsókolod a lapockám.

-Szándékomban van,hogy kihasitsam hátadon a bôrt.-mondód

és a hátamra ütsz.Ez még nem fáj olyan elôjátékféle és az ezt

követôk is olyanok.Nem sietsz,maximálisan kiélvezed amit csi-

nálsz.Ezeket a korbácsütéseket szinte élvezem.A nyomában

maradt csipödô érzés csábitó.Igy fogadtatód el velem a szenve-

délyed.Egy idô után leállsz a korbácsolással.Ujjaid puhaságát

érzem hátamon.

-Itt fog kihasadni!-suttogód mint egy szerelmi vallomást.Elém

állsz.A korbácsot nyakam köré tekered.Leveszed magadról a

ruhát,a bugyidon jól látom,hogy nedves.Tekinteted nem veszed

le rólam,igaz én sem rólad.Érzem amint vesszôm keményedni

kezd.Kilépsz a bugyiból és az átnedvesedett részével érinted

bekeményedett vesszômet.

-Nahát!Az én neveletlen parasztom,megbaszná a királynôt?!

Ez felháboritó!Nem ismeri a jó morált?Ösztönlény mint az istálló-

ban az állatjai.-ironizálsz és közben bugyid nedves részével to-

vább szítód vágyam.Egy pillanatra ellépsz mellôlem két irodai

csipesszel jössz vissza.Gyöngéden megszívód a mellbimbóm

majd rá helyezed a csipeszt.Fájdalmam miatt nyöszörgôk.Kéj-

jelegve nézed és meg ismétled a másik mellbimbómon is.A két

csipesz végére akasztód nedves bugyid.Nyöszörgôk a fájdalom

miatt de te élvezettel úgy fokozod,hogy többszôr is megrántód.

-Ugye elnézed királynôd arisztokrata hóbortját.Annyira eroti-

kusnak érzem ha kínozlak.-magyarázod és nyakam köré tekert

korbácsót megint a kezedbe veszed.A szíjfonattal érinted me-

rev vesszôm és azt suttogód.

-A mai nap errôl az erotikáról szól!-Újabb korbácsütéseket ka-

pok,mintha erôteljesebbek lennének de lehet,hogy az elôbbi

ütések miatt érzem így.Egyre elviselhetetlenebb.Javarészt arra

a helyre ütsz mit ujjaddal megjegyeztél..Túl hosszúnak érzem

az idôt 20 de az is lehet,hogy 30 perc elteltével megint elém állsz.

Meztelen tested látva kivánlak.Most a szadizmusod is.Ke-

zeddel érintesz és ebben az érintésben leírhatatlanul sok érze-

lem van,többek közôtt az is,hogy nagyon fontos vagyok szá-

modra.Megcsókolsz,adód a nyelved,hogy ízleljem de mikor

erôteljesebben szívnám megrántód a csipeszt.Kéjjesen nézed

szenvedésem majd hátamhoz lépsz.Ujjaidal érinted a korbács

nyomát.Egész közel állsz,érzem a lélegzeted.

-Most már ki fog hasadni.-suttogód,hátrébb lépsz.Erôteljes üté-

sek következnek.Vonaglók és fájdalmasan nyögök de ütéseid

úgy irányitód,hogy sebezenek.Elviselhetetlen ez a fájdalom

ezentúl a halál lehet...Átölelsz szorosan.Érzékeny sebeimhez,

hozzáér puha arcod.Sírsz.Arcodról legördülô könnycsepped

fokozza a fájdalmam.

-Annyira tudlak szeretni.-mondód.Érzem szerelmed de nem

mondók semmit azt hiszem most nem is várod.Elém állsz le

veszed a csipeszeket.Érintéseid annyira nôiesen gyöngédek,

féltelek nehogy vádold magad vágyadért.Miközben kioldód

kezeimet csókolsz.Igyekszem szenvedéllyel felelni,erôsiteni

ônbizalmad.Mégis arra kérsz;

-Tôbbet ne enged királyom,hogy parasztként kezeljelek.

-Switchek vagyunk,én is akartam ezt a szerepet nem csak te.

Mosolyogsz,hogy érted.A divány felé vezetlek.

-Most nem akarom.Ugye megértesz?Persze,hogy értelek.Ki-

mélni akarsz és büntetni magad.Karjaimban újra szub vagy

a bünôs kit büntetni kell,aki nem érdemli az élvezetet.Le ül-

tetlek és eléd térdelek.Egymást figyeljűk.Megcsókolom a

combod és probálom szétnyitni lábaid.A hajamba túrsz ujjaid-

dal.Nem akarsz közelebb engedni.

-Kérlek ne!-védekeznél.Egyre jobban kivánlak.

-Igy teljes a szerep édes királynôm!-magyarázom és belédnya-

lok.Az élvezettôl kéjjesen sóhajtasz.Lassan gyengűl a kezed.

Megérted,szükségünk van mindkettônknek erre a vágyra...


Szólj hozzá!

Szeánszok

2010.10.12. 16:31 :: Slevi

                                   Bizarr vágyaink

Meztelen testedel ingerelsz a szerelemre.Megcsókolak,te viszont csókolsz.
-Ma mindenre nyítótt vagyok.-inditványozod.Csókod,tested illata arra sarkal,
hogy ma egy egészen különleges dolgot kérjek mire mindig nagyon vágyok.
Megszívom melleid mivel nedved akarom a melledbôl,szádból,kelyhedbôl.
Èrted a vágyam mert markodba veszed formás melled és szívásomra megszo-
ritód.Fejni akarsz magadból egy kevés tejet de nem sikerûl.Megharapod az
ajkad és rám nézel,hogy segitsek.Melledhez hajolók.Megnyalóm.Te tovább
a kezedbe tartód,akarod hogy szopjam.Igy mikor a számba szívóm megsími-
tód a fejem.Szereted,még azt is mikor megharapóm,felnyögsz de fejemet nem nyomod el.Szükséged van erre a fájdalomra.Megcsókolsz,megszopom
nedves nyelved,élvezed amint átszívóm a nyálad,kis adagokban adagolód na-
gyon élvezzűk,közben tested simogatóm.Nedvesnek érzem a kelyhed.Izgat,
ezért eléd térdelek és kinyalak.Élvezetednek hangot adsz,kéjjes sóhajaidal.
Kezed hajamba túrod és gyönyörôd erôsödésével egyre jobban kelyhedre
nyomsz.Gyönyörôd nekem is gyönyôr.Vágyok bô nedvedre.Görcsölsz már
elnyomnál magadtól.Hiába szívlak erôteljesen nem tudsz vizelni.
-Ez most nem megy édesem.Sajnálom.
-Sajnálod?Mondtam,hogy kell a nedved,hogyan mondhatód,hogy sajnálod?
-Bűntess meg de most nem tudok vizelni!
-Az természetes,hogy megbűntetlek,hisz megtagadtad tôlem a nedved!-eléd
állok,arcod még piros az élvezettôl.Gyönyörű vagy.Megcsókolom a nyakad
élvezettel szívóm.Szám megtelik véred sós ízével.Élvezed habár fáj.
-Fogd meg a bokád!-parancsolóm.-engedelmeskedsz.
Szép formás farodat büszkén nyomod ki mivel tudatában vagy,hogy nagyon csábitasz vele.Nem is tudok ellenállni míg meg nem csókolom és nem mar-kolók bele.
-Vesszôvel vagy korbáccsal kéred bűntetésed?-érdeklödôk.
-Korbáccsal mert azt te jobban élvezed.-döntesz.A szekrénybôl elôveszem a
gömbölyű börfonatú korbácsot ez a kedvencünk.Mikor domina szereped volt
evvel vertél miközben nyaltalak de te is ismered mert többszôr használtam
tested fegyelmezéséhez és a fájdalom ellenére élvezted.Farodra ütôk.Fel-
nyögsz és kezedel farodhoz kapsz.Az elsô ütés mindig ilyen.Kezedel újra bo-
kádat fogód és formás farodat is kinyomód.Gyönyörkôdve nézem amint fel-
ízzig farod a korbács nyomába.Nem számolóm a korbácsütéseim célom,hogy
farod szép piros legyen,a korbács nyomában levô duzzadásokal hímezve.Ez
mindkettônkben nôveli az erotika iránti”appétitet”,ezért nem tiltakozól és
megbizol bennem mert hasonló a vágyunk.Végig simitók a hátadon.Tudod,
hogy ez a simitás élvezetemrôl szól úgy ahogy én is tudom bár most nagyon
szenvedsz szükséged van erre az érzésre.
-Pihenjűnk egy keveset!-inditványozóm mert tudom,hogy tested elgyengűlt.
Az ágyra fekszem,mellém hasalsz fejed mellkasomra teszed.Kezedel simo-gatsz,testedhez szoritsz érzem,hogy ragaszgodsz hozzám úgy mint én is
hozzád.Ujjaidal gyöngéden babrálod karom.Elalszok és arra ébredek,hogy
markodba tartod herezacskóm,nyelvedel gyöngéden makkomat nyalod.Meg-
simitóm fejed,szeretem ezt az érzést amit adsz de még nem akarom,hogy el-
élveztes.Csókodat akarom és irányitásomból megérted.Játékosan csókolsz,
egyszere vagy gyöngéd és nagyon szenvedélyes.Nedves nyelved szopo-
gatóm és érzem rajtad,hogy mennyire élvezed.
-Ha akarod most tudnám,,-suttogód de nem engedem,hogy végig mond,
megcsókollak.Ölelésembôl érzed szenvedélyem.
-Tudod,hogy mennyire akarom.-mozditlak és fejem fölé térdepeltetlek.Na-
gyon izgat az illatód,beléd nyalok,nyelvemel kitappintóm forrásod helyét. Helyezkedsz a számon,mikor megszívlak kiengedsz magadból egy adagót.
Figyelsz arra,hogy lenyeljem és csak szívásomat érezve engeded az újabb
adagót.Vigyázól az adagolással,hogy egy csepp sem menjen félre,sokat
gyakoroltál,hogy élvezetes legyen mindkettônk számára”aranyesô”já-
tékod.A fürdôkádban kezdtűk.Egyszer fürdés közben be léptél mellém.
Megmostam a lábad.Akkor felajánlótad,hogy kérhetek tôled én is egy
szivességet.Vizeleted kértem és mivel szivességet igértél,adtad.Akkor
csak mellkasamra utána szenvedéllyel kinyaltalak és csodásan éreztűk
magunkat.Beszédtémánk lett.Te ellene érveltél,féltél attól utálatossá
válhatsz a szaga és íze miatt és fôleg a kölcsönösség elve miatt éreztél
ellenszenvet.Szeretsz szopni de vizeletemet nem akarod.A sperma az
más,része a szeretkezésnek de vizeletemet nem akarod.Az én érvem a
vizelet mellett szólt.Szeretem a jellegzetes ízét ha közvetlenűl belôled ka-
pom.Elmondtam,hogy mennyire izgató az a tudat,hogy az a viz ami a te
testedet éltette most az enyémbe kerűl magával hozza hormonjaid mely-
ek izgalmi állapotodban kerűltek aranynedűdbe túltermelés miatt.Igy ké-
résemre gyakorolni kezdtél,hogy tudjad ellenörizni a folyásnak mennyi-
ségét és vállogatótt táplálkozásodal az ízét.Gyakorlatozásodnak az lett
az eredménye,hogy úgy tudód irányitani,hogy gond nélkűl tudjuk a há-
loszobába is élvezni anélkűl,hogy egy csepp is kárba veszne és foltót
csinálna az ágyneműn.Elmondásod szerint te is nagyon élvezed mikor
aranynedűdet kérem.Utána mindig orgazmusod van miközben tisztára
nyalak.

1 komment

szeanszok

2010.07.15. 13:46 :: Slevi

                                            Szeánszok
                                                          3.
Vágyadban szadizmust érzel,pontosan értem,hogy mit akarsz mivel érzem ezt a vágyat.Megprobáljuk fogalmazni,hogyan tudnánk ezt a vágyformát a szeánsz alatt mindketten gyönyörként megélni.Mindkettônket felizgat a szeansz tervezgetése........
                                                      *
A szobában tompa fény van egy matracon térdelve várlak.A hátamnál állsz,
majd lassan közeledsz felém.Idônként meg-meg érinted szeméremajkad de
csak annyira,hogy testedben ébernek érezd az erotikus vágyat.Lábujjadal lágyan érinted gerincem,majd elém sétálsz de oldalt állsz,hogy csak combodat érinthesem.Apró csókokat adók lábadra,miközben Te érinted magad és nedves ujjadat combodba törlôd mit én élvezettel megszagolók.Amelyik kezedel érintetted magad,abban egy csók kiséretében korbácsot adók.El lépsz mellôlem a hátam mögé sétálsz majd ütsz egyet a hátamra a kezedbe adótt korbácsal és újra elém állsz.Most már szembe állsz és szét nyitód lábaid,hogy bárhol elérjelek.Elôbb combodat csókolom meg és térded.Kezedel gyöngéden érinted kelyhed peremét,miközben én belédszagolok és megcsókolom fürge ujjaid.Ezt követôen újra hátamhoz lépsz és a korbácsal újabb ütést adsz a hátamra majd a korbácsnyomát érinted nedves ujjaidal.Mikor elém állsz ajkamhoz hajolsz megcsókolsz.Vágyok a tested után,a szenvedélyes csók után érintem melleid,megcsókolom a hasad.A korbácsnyomában érzô égô érzésbôl kiérzem szenvedélyed mit szeretnék még jobban felszítni.Lágyan a kelyhedbe csókolok és gyöngéden megnyalom nedves kelyhed peremét.Majd lábfejedhez hajolók,hogy megcsókoljam.Reám parancsolsz:
-Maradj így!-és a hátamra ütsz a korbácsal,többszôr is majd talpadal símitód az ütések mentén.Nagyon gyöngéd vagy és én értem gyöngédséged okát,igy biztatsz engem arra,hogy fogadjam el szadista vágyad úgy ahogy terveztûk.Nyakam lábszáradhoz nyomom.Lassan összezárod lábaid,nyakam erôsen szoritód és korbácsolni kezded a hátam.Az elsô ütések játékosak majd egyre erôteljesebbeket ütôl.Akarod,hogy fájon és érezd amint vonaglik a testem lábad között.Az égô fájdalom ellenére hálát érzek szadista vágyadért így mikor lazul lábad szoritása megcsókolom lábszárad,látva annak szép formáját.Csókjaimból felismered a vágyam és hagyod,hogy csókoljam combodat de kelyhedhez nem érhetek ujjaid miatt.Azért maszturbálsz mert tudod,hogy igy nagyon felizgatsz.Kéjjes fájdalmat akarsz.Hagyod,hogy lenyaljam ujjaidról nedved.-Még kérsz?-érdeklödsz bár tudod egyértelmû válaszom:
-Igen kedvesem!-ujjaidal széthúzód szeméremajkad mutatva a helyet.Megnyalom mert nagyon szeretem az ízzed.-Mélyebbre nyalj!-parancsolod és a hátamra ütsz a korbácsal.Élvezem ahogy kivitelezzûk a vágyad........

Szólj hozzá!

Életképek3

2010.05.22. 15:42 :: Slevi

 

Úgy érzem lélektársak vagyunk,legalábbis hasonló nézeteink vannak az életrôl.Ez intim életünkre is érvényes,mindkettönket érdekel a tantra.Nem csak elméletileg,hanem gyakorlatilag is kiprobáltuk és mindketten meglepödtûnk,hogy mennyire jó egymás közelsége,mennyire érezzûk egymás vágyát.Felismertûnk egy nagyon intim titkot,szeretkezés közben a fájdalmat kéjnek érezzûk.Mig a te természeted inkább szadista az enyém váltakozó(switch) Épp ezért szeretkezésûnk elôjátékában(közös megegyezésre)nem hiányozhat egymás testének gyötrése.Ilyenkor nagyon egymásra tudunk hangolodni és ez nagyon csodás érzés.......


 

                                                                *

Miközben olvastál el lazítóttad magad.Lábaid feltetted a kis asztalra.Ezen látvány hatására tekintetemet nem tudtam levenni rólad.Elképzeltem,hogy végig nyalom a lábad.Gyönyôrû lábfejed szép formáját látva erôs erekcióm lett.

Amikor lapoztál reám néztél.Talán akartad látni,hogy én mivel foglalkozóm.

-Te mit csinálsz?-és észre vetted a merevedésem.-Meg egyeztûnk abban,hogy

fokozatosan hangolodunk egymásra.Ahelyett,hogy pihenél mellettem,begerjedsz reám?Mindenképpen meg kell ezért bünteselek.-(kezdeményeztél)

-Kivánlak.Annyira kivánatos tudsz lenni.Enged,hogy kinyaljalak!-elneveted magad és egészen más ötleted volt.

-Gondolom nincs ellenedre ha most megkorbácsolak?Igy hiteles képed lesz arról,

hogy milyen veszélyes is lehetek.Tudod mit teszek?Épp ideje kiprobálni a korbácsot mivel gyarapitóttad hálószobánk diszitését.Azt mit ágyunk felé tettél.Elismerem tévedésem és nincs szándékomban szadista vágyad gátolása,sôt élvezem ötleted mivel mindig felizgatnak kegyetlen játékaid,igy rá bólintóttam ötletedre.

-Akkor vetközz meztelenre és állj a falhoz.Nem nézhetsz felém!-utasitóttál.

Parancsod szerint cselekedtem.Meztelen testel a fal felé fordulva vártam a büntetésem.Kicsit izgatótt voltam mivel még eddig nem voltam megkorbácsolva evvel

a korbácsal,igaz disznek vettem mert láttam benne valami fantáziát..Nem vára-

koztattál a hátam mögé álltál.Figyeltél.

-Két kezedet tedd a tarkódra.-parancsoltad,hangodban szenvedélyt éreztem.

A korbács sziját végig húztad a hátamon majd ajkadal érintetted gerincem.Megcsókoltad a hátam.A következő pillanatba kegyetlen fájást éreztem.Még szerencsére,hogy nem orditóttam el magam.Én kezdeményeztem volt azt,hogy ne csak szíjjal hanem korbácsal is fegyelmezzûk egymás testét.Testem megremeget a következő ütésre,az előbbi helye már égett.A következő csattanásnál úgy éreztem elhagy az erőm és orditani fogok.Mellém álltál és megcsókoltál.Csókodba rengeteg szenvedély volt,mint álltalában mikor kinzól.

-Ezt azért,hogy tudd,én minden körülmény közőtt nagyon szeretlek.Vallomásod meghatótt.Vissza húzodtál a hátamhoz és újabb ütést adtál.Rettenetesen fájt de elôbbi vallomásod,csókod egészen összezavartak.Titokban reménykedtem,hátha megint mellém állsz és megcsókolsz.A korbács megint a hátamba tépett.Nem jöttél,a fájdalomtól ízzadt a homlokom.Újabb ütésre egész testemben megvonaglóttam.Probáltam helyezkedni.Mellém léptél és én könyörögni kezdtem;

-Nagyon fáj.Nem birom tovább.Szeretném ha a további büntetést a szijjal adnád. Csókolni kezdtél,érzékien megszoptad az ajkam és átnyomtad a nyelved.

-Nem tehetem,mert én élvezem és szándékom az,hogy kihasitsam a hátadon a bôrt!Segithetek,ha akarod megkötözlek.De mindenképp tovább korbácsolak.

Kezedel letörôlted ízzadságom és újra csókolni kezdtél.Követelted a nyelvem,hogy érezzem szenvedélyed.Markodba vetted lankadt vesszôm és keményre simogattad.Erekciómat látva újabb korbácsolásba kezdtél.Nagyon fájt minden ütésed de az a tudat,hogy élvezeted találod kinzásomban erôt adótt,akartam szenvedélyed még akkor is ha ilyen kegyetlen.

Majd ujjaid érintését éreztem hátamon.

-Itt fog kihasadni.-mondtad kéjjesen és azt kérdezted.-Ki akartál nyalni?-

-Igen az volt a vágyam.-Megcsókoltad a lapockám alatt,egyébként nagyon égett.

-Jó!Térdelj elém és nyalj kedvedre.Gondolom tudod,hogy orgazmus után teljesen

levetközôm gátlásaim?-kérdezted miközben feléd fordultam és térdre ereszkedtem.

Meztelen tested látványa,kellemes élményként hatótt reám,egybôl értelmét

találtam kegyetlen vágyadnak.Megértettelek.Kellemes nôi illatod mit nedves

ágyékodból éreztem bennem is a vágyat ösztönôzte irántad.Akartalak.Tudatában voltál érzéseimnek mert szabad kezed ujjaival széthúztad nedves szeméremajkaid

felkináltad magad.Két kezemel végig simitóttam lábszárad kivánatos formáján.

Láttam arcodon,hogy akartad ezt az érintést.Szenvedélyel nyaltam nedves kelyhedbe és élveztem ezt az ízt.Kezed fejemre szoritva ösztönôzted erôteljesebb nyalásom mit meg is adtam.Tested gyönyörteli rándulása után elnyomtad fejem.

Szapora szuszogásod csillapodni kezdet,miközben én combodat és azt a kezedet

csókoltam melyben a korbácsot fogtad.

-Folytatni akarom.-mondtad.Tudtam a dolgom és a falhoz álltam.Korbács ütéseid

erôteljesebbek lettek de oda nem ütöttél,ahol ujjadal megjegyezted,hogy kihasad.

Nem kiméltél,nem csókoltál közben csak kinoztál egyre erôteljesebb ütésekkel és ujjadal megjegyezett helyre is kaptam még két ütést majd leálltál.Át öleltél,arcod meggyötört hátamhoz nyomtad.Igy álltunk egy keveset.Majd azt kérdezted;

-Hogy szeretnél elélvezni?Nem szeretnéd a számba?Le fogom nyelni ha akarod!

-Te élveznéd?-érdeklödtem miközben feléd fordultam.Nem válaszoltál.Egymás

meztelenségét néztûk majd markodba vetted lankadt vesszôm.

-Nagyon élvezném.Kimondóttan kivánom magod ízzét érezni.Kiszivni belöled,

mind az utolsó cseppig.Addig szívni,hogy fájon a heréd.

-Kínozni akarsz szerelmem?Korbácsolj tovább ha fájdalmam akarod.-mondtam.

-Nem!Birtokolni akarlak.Férfiasságod akarom.Egészen magamhoz láncolni.......

Szólj hozzá!

Majdnem Bdsm

2010.02.20. 16:51 :: Slevi

 

                                        Majdnem Bdsm
…..Beszélgetûnk.Kezedben korbács.Meztelen tested nézem miközben szadista vágyaid részletezed.Êlvezem,pedig tudom,hogy pillanatok múlva vágyad áldozata leszek.Ujjaid oly érzékien simogatják a korbács bôrfonatait és olyan gyönyôrel ecseteled,hogy meggyözödésem,azért születtem és azért vagyok,hogy szadista vágyaid megélésében társad kell,hogy legyek.Már szólnék,hogy akarom de józan eszem figyelmeztet,hogy nem fogom kibirni azt az erôs fájdalmat mit kilátásba helyeztél;
-Tôbb orgazmust akarok és orgazmusaim közôtt,szenvedélyem erôteljesebb megéléséért korbácsolni foglak.Akarom,hogy küzdj gyönyörömért.Részemre csak akkor lesz hiteles a szenvedélyed.Nem baszni akarok veled,hanem hiteles erotikát mert fontos vagy nekem.-Hallgatók,mert nagyon is értem a vágyad.Ohh Istenem csak ne lennék ennyire félénk csak tudnám kimondani,hogy akarom a vágyad de hallgatok és nézem meztelenséged.

Csodálattal nézem nôies tested részemre tökéletes formáid.Már nem vagy fiatal de érett nôieséged mágnesként vonz és érdekes módon erre az igazságra most jövök reá miközben kegyetlen vágyaidról mesélsz.Miközben félek és kivánlak.Talán közeledésünknek lehetne egy másabb elfogadhatóbb formája is-gondolom.Ötletem viszont nem mondóm el mert felismerem idegen bármennyire is gondolom bele a humanitás ezer arcát.
-Megkötözôl?-érdeklödôm.
-Nem,most nem!Vonagló meztelenséged kéjérzetem potólhatatlan része.Bátor akarok lenni.

Meztelenre vetközôk én is és leülôk veled szembe.Egymást nézzûk és hallgatunk csak ujjaid babrálják a korbács szíját.
-Akarlak.-mondóm.Ugy látóm,hogy te természetesnek találod kijelentésem.Fel állsz és a szoba közepére sétálsz.
-Ide térdelj!-utasitsz és én engedelmeskedek.Körbe sétálsz és megállsz a hátamnál.Egy kis idô múlva hallom amint a korbácsot a levegöben suhogtatod.Majd a hátamba tép.Kéjesen
fáj olyan mint szenvedélyed...


Szólj hozzá!

Kezdet

2010.01.25. 16:35 :: Slevi

 

 

                              Erotikus játékaink
                                  (A kezdet)
Találkoznunk kellett,mindkettônk életébôl hiányzótt ez az élmény.Ismeretségünk az interneten történt.Blog írásainkra kölcsönôsen felfigyeltûnk talán pontosabban fogalmazva,

írásaink álltal hivtuk be egymást életünkbe.Mindketten tudtuk azt,hogy a szerelem az egy gyöngéd nemes az emberi kapcsolat számára potolhatatlan érzés.A vágy viszont az vad és fáj,kegyetlenségét csak a szerelem erejével lehet átélni és megélni és mi erről a vágyról leveleztűnk.......
                                   *
Meztelenek voltunk.A szolgád voltam Te voltál az úrnöm.

Ezekben a szerepekben egyeztünk meg.Térdeltem elôtted és vártam szenvedélyedre miközben gyönyörkeltô tested néztem.Szemedben láttam a vágyat,hogy akarod de kicsit szorongtál.Féltél,hogy ha megnyilsz elôttem vágyad elûz és Te nem akartál elvesziteni.Kezemel megérintettem meztelen lábszárad majd lábfejedhez hajoltam és áhitattal megcsókoltam.

Élvezted de elnyomtad fejem féltél érezni ezt a gyönyört nem akartál könnyû prédának látszani és biztos akartál lenni az én vágyam felôl is.Hagytad,hogy újból probálkozzak,kezemel megint végig simitóttam a lábad,most már nem tiltakoztál hanem kezedbe vetted a korbácsot mi a játék kelléke volt.A hátamon éreztem a korbács bôrfonatát.A tudat,hogy büntetni fogsz szenvedélyemért kivánatosabbá tett,nagyon vágytam érezni szadista szenvedélyed melyrôl számtalan éjszakán át leveleztûnk.Újból lábfejedhez hajoltam és megcsókoltalak.

Viszonzásul kaptam egy korbácsütést.Megrettentem mert fájt.
-Nem túl erôs így?-érdeklödtél.
-Te élvezed?-érdeklôdtem.
-Igen.Élvezem de nem szeretném elrontani!Féltelek szerelmem,
nagyon féltelek!Combodat nyalogattam és két melledet megmarkoltam.
-Akarom az élvezetedet ugy ahogy megegyeztûnk.Szükségem van erre!-és megcsókoltam a kelyhed.Korbácsod szíjja a hátamba tépett többszôr is...
-Erre van szükséged?-érdeklödtél.Válaszként köldököd csókolgattam.Egy pillanatra találkozótt tekintetûnk.A hátam fájon égett és mégis folytatást kértem.Kelyhed bô nedvtôl csillogótt és beléd kóstoltam.Újabb korbács sorozatót kaptam a hátamra.Nagyon fájt de mégis élveztem kegyetlen szenvedélyed.Élvezettel kinoztál és játszottál velem ez tett számomra
nagyon vonzóvá..Lankadó vesszőm érzékien ízgadtad lábfejedel.Ilyenkor annyira gyöngéd voltál.Mikor viszont bekeményedet szenvedélyes amazon lettél használtad a korbácsot és élvezted,hogy lábad előtt szenvedek és kemény férfiasságom újra lankad,mit te újra és újra bekeményitettél.
-Szólj édesem ha nagyon fáj.-mondtad.Adtál még egy esélyt mivel láttad,hogy szenvedélyed egyre elviselhetetlenebb.

Megmarkoltam farodat,akartalak és gyönyört akartam mindkettônknek.
-Zavarja élvezeted ha szenvedni látsz?-érdeklödtem.
-Nem!Engem nagyon felizgat ez a játék,de nem tudom,hogy te meddig birod?Apró de érzéki csókokat adtam a köldöködre.
-Folytasd,mert én is kíváncsi vagyok magamra!-mondtam és nedvel teli kelyhed megszivtam.Hagytad,hogy kipucoljam nyelvemel bô nedvedet,miközben te a korbács börfonatával gyöngéden simogatál de amikor csiklódat kezdtem szívni bevadultál és újra ütni kezdtél a korbácsal.Ütéseid nem voltak szaporák viszont erőteljesek,vagy pontosabban fogalmazva,

szenvedélyesek voltak.
Tudtam most már hiába is kérem nem tudlak leállitani.Utolsó leveledben írtál erről a vágyadról.,,Olyan gyönyöre vágyok,

melynek beteljesűlése közben te szenvedsz az álltalam okozótt fájdalomtól de ugyanakkor küzdesz orgazmusomért.,,

..ötleted felizgatótt és azt írtam,hogy életemből pont ez az érzés hiányzik,akkor nem tudtam,hogy ez ennyire fájhat.Az viszont igaz,hogy hiányzótt nem csak az érzés,hanem meztelen nôies tested illata,íze,érinthetöségednek a gyönyöre.....

 

 

 

1 komment

Életképek

2009.09.07. 15:07 :: Slevi

  

                                                             Életképek
                                                  (Az erotika keresése)
                                                              1rész
                                                                 §
Már elég régen nem beszéltünk ennyire személyes dolgokról,és közben meztelen talpadal,vesszômet tapodtad.Újra észrevettem,hogy nô vagy és egyre keményebb vesszôm férfinek minôsit.Nevetve kérded ha kedvem lenne kinyalni.
-Persze.Lehet róla szó.- válaszolom.Probálok helyezkedni de te újabb kérdéseket teszel fel,régebbi emlékezetes intim egyűttlétünkről miközben tovább tapodtad kemény vesszôm.
-Tudod,hogy nagyon fájt mikor tûvel átszúrtad a mellem?
-Igen emlékszem de te ajánlottad,hogy csináljunk valami nem hétköznapit.Miért is akartad?
-Azért mert élveztem,ahogy hatóttam reád szenvedésel.Szerettem látni ahogy bekeményedsz,akkor élvezetesnek találtam szadizmusodat.Olyan csodásan feloldóttad feszültségemet miközben kinoztál.
Tényleg miért is hanyagolsz az útóbbi időben?Már nem találod elég izgalmasnak a szenvedésem.Mi a fene történik velünk?-kérdezted és egy pillanatra elvetted talpadat vesszômrôl.Kezemmel lábfejed után nyúltam.
-Idösebbek vagyunk édesem és már nekem sem megy úgy mint régebben és te is mindig feszűlt vagy-probálkoztam egy alapigazságal
-Igen,megváltoztunk,én mindenképpen.-mondtad és lábfejed herém alá nyomtad.
-Ezt,hogy érted?-érdeklödtem de igazán lábjátékodra voltam fogékony.
-Te csendes lettél,mig én szenvedélyes.Hogy pontosan fogalmazak szadista vágyakat érzek irántad.-és talán,hogy éreztesd hitelesen vágyadat,játékos lábújjaid herémre nyomtad.A fájdalom váratlanúl ért.
Reflexszerüen probáltam elkapni a lábad de te ügyesebb voltál,megismételted a nyomást.
-Panaszkodj kis hímem,hogy milyen kegyetlen vagyok!-mondtad miközben talpad újra vesszômre nyomtad és kihívóan reám mosolyogtál.
-Nem gondoltam volna,hogy ilyen vágyaid vannak.-értetlenkedtem új személyiségeden.Csodás kéjérzetem van mit talpad simogató mozgásával egyre jobban fokozzol.Már szinte nem birom,megfogóm a lábfejed.
-Pedig most akartam beszélgetni szadista vágyamról.-nagyon kedves hangodból kiérzem ambiciózusal telitett nôiességed,pont úgy mint ahogy tudom mit akarsz megemelt lábadal mert én szoktattalak erre.
-Tudod én féltelek?Igen féltékeny vagyok,mivel érzem,hogy téged már az én öregedô nôiességem nem izgat.Szadizmusom viszont tudom érdekel mert te olyan férfi vagy ki szeret harcolni.Ohh rossz szót használtam.Te mindig bizonyitani szerettél,még a szerelmet is.Eddig visszataszitótt de most akarom,bizonyits.Szenvedve a lábam elôtt:Bizonyits!Miközben beszéltél megelégedetten figyelted,hogy lábújjaid egyenként számba veszem és megszopóm.Öszinteséged szorongásal töltôtt el,mint akit rajta kaptak egy súlyos mulasztáson.
-Igénylem a tested és mivel már te sem vagy mindig férfi és nem tudsz birtokolni én foglak birtokolni.
Szerepet cserélünk és elvárom,hogy élvezd a szadizmusom,mivel ezentúl módszeresen foglak kinozni.Lábad közben megcserélted,amelyiket eddig szopógattam azt a vesszômre nyomtad a másikat viszont a szám elé emelted.Ezalatt a csere alatt érdeklödtem:
-Hogyan akarsz kínózni?-Látam rajtad,hogy kérdésem szórakoztat.
-Kicsit több nyálal szopd az újjaim!Gondolom nem félsz egy kis fájdalomtól?Hidd el csak intim életünk megmentéséért teszem.Neked ez nem fontos?Makkomat probáltad befesziteni lábujjad közé.Számban levô lábujjad igyekeztem a figyelmeztetésed szerint kényeztetni.
-Nagyon fontos.-probáltam érthetôen felelni bár ígyekezetem ellenére egy kevés nyál ajkamra folyt de mivel érdeklödve figyeltél,talpadal letörölted.
-Szóval akkor most alaposan kinyalsz.Egy erôteljes orgazmust akarok!-parancsoltad.Sajnáltam,hogy elvetted lábad merev vesszômrôl de mivel bizonyitani akartam lábadközzé hajoltam.Elnyomtad fejem.
-Térdelj elém!-parancsoltad.Talán a játék kedvéért engedelmeskedtem és eléd térdeltem.Kezed hajamba túrtad és hátra húztad.
-Nagyon neveletlen vagy,ettôl most eltekintek csak úgy mellékesen emlitem meg.Alázatal kell elém térdelj!Ezt is meg fogom tanitani neked.Most nyalj!Dús szörzeted viszolygó érzést váltótt ki belôlem de beléd nyaltam.
Az ízzed ismerôs volt,igazán már nem kivántalak.Most éreztem mennyire eltávolodtunk egymástól de talán a megszokás miatt nedved után kezdtem kutatni mit dús szörzeted akadályozótt.Kezed a fejemre feszûlt.Arra gondoltam ha majd kínozni fogsz,szeretni foglak.......

 

 

                          

Szólj hozzá!

Vágyak...

2009.08.09. 20:15 :: Slevi

 

 
            
                               Vágyak...
                            (gyönyöröd)
 
Frissen mosdót börödőn még érezni lehet a szappan illatát.Bordó szinű selyem pongyoládal jelzed a vágyad.Kibontom az öved és gyönyörködők meztelenségedbe mielőtt eléd térdelnék.Nyelvemel érintem kelyhed,miközben nyakamra felcsatólod a pórázt.Lábaid szétnyitod.Lábfejedhez hajolok és nyalni kezdlek.Pórázon irányitsz felfele a lábadon míg újra kelyhedhez érek.Megcsókolom a kelyhed te kezedel hajamba túrsz,kicsit helyezkedel és mikor elég mélyen érzed a nyelvem,oda szóritod a fejem.Szivárogni kezd a vizeleted mit teljes egészében felfogok a számba és mikor gyengűl a szoritásod lenyelem.Majd újabb szóritásra beléd szívok mit újabb vizelet adag követ és elengeded a fejem.Csak akkor nyelem le mikor látom a tekinteted.Megrántod a porázt,hogy álljak eléd.
Szemedben lángol a szenvedély.Lassan közelitel ajkadal ajkam felé,szenvedéllyel csókolsz.Nyelvemet nyelvedel érinted.
Megengeded,hogy ízleljelek,élvezed amint felébred bennem a vágy.Körmödel húsomba tépsz és élvezed,hogy nekem fáj.A pórázt erôsen fogod,testemet erôsen szóritód,megharapod az ajkam.Megint megrántód a pórázt,hogy térdeljek eléd.Újjadal érinted ajkam,ott ahol megharaptad.
Megpofozól és csókra tartod kézfejed mit meg is csókolok.Szijat csavarsz a kezed köré.Már vártam.
Megcsókolom térded fölôtt a combod.A hátamra ütsz a szijjal.Szeretem ezt az égetô érzést.Újabb csókot adok a combodra egy nagyon kicsit feljebb.Ezt a csókom is szij ütésel méltányolód.Egy kicsit ez erőteljesebb volt,talán azért mert éreztetni akarod velem a szenvedélyed,mit tekintetedben látni vélek.
Mivel szükségem van erre a szenvedélyre lassan haladok a csókokkal kelyhed felé.Szadista vágyad kölcsönösen élvezzûk.Csókjaimat egyre erôteljesebb szijütések követik,melyek fájon égetnek.Fájdalmas vonglásom nagyon kéjesnek érzed,látom egyre nedvesebb kelyheden.Csábit,hogy beléd nyaljak de önzés lenne részemrôl szadista élvezeted más irányban vezetni.Igy csókjaimmal lejebb haladok.
Gyönyörű lábszárad kényeztetem és te hagyod,sôt élvezeted úgy adód értésemre,hogy talpad az arcomhoz nyomod.Megcsókolom.Megragadód a pórázt és a kelyhedhez irányitsz.
Szeretem jellegzetes illatód.Hátámba tép a szíj,testem vonaglana de te erôsen tartód a pórázt.Ütéseidbôl megértem sürgetnéd a gyönyörôd.Tudom,hogyan kell betöltsem.Minden ütés után belédszivók,ütéseid viszont szenvedélyes mivoltuk miatt egyre elviselhetetlenebbek.
Nem kimélsz,megköveteled,hogy küzdjek gyönyörödért.......

 

 

Szólj hozzá!

Switch

2009.04.02. 10:40 :: Slevi

                                       Switchek játéka

Már hosszabb ideje nézlek,narancslevet kortyolsz.Kék selyemruha feszûl a testeden.Hajadat kontyba fogtad és miközben a narancslevet kortyolod te is figyelsz engem.Tekintetedben vágyakozás van.Megvárom,hogy kitöltsd a két literes palack utolsó cseppjét is a poharadba és elfogyaszd azt is.Megsimitóm az arcod és megcsókolak.Viszont csókolsz és át ölelsz.Érzem rajtad,hogy izgatótt vagy mert csókjaid vadak.Szívod a nyelvem és probálsz vetköztetni mert szereted ha meztelen vagyok.
Segitek és meztelen testemhez ölelek,feszes kék selyemruháddal hozzám simulsz.Markodba veszed herezacskóm,miközben csókolsz.Örjitô vagy,
nagyon kivánlak.
-Kinozni akarlak!-suttogóm.Kokettûl elneveted magad és megcsókolsz.
-Meg akarlak alázni.-feleled.
-Rendben,alázz meg!-egyezek bele ajánlatodba.Újjaidal bekeményedett vesszômet szorongatod és úgy mondod:
-Csak miután megkinzól.-és újabb csókot kezdeményezel.Izgat a játékod és ezt te is tudod.Engeded,hogy számba szivjam a nyelved és többszôr meg is haraplak nem tiltakozól,sôt érzem rajtad,hogy egészen át adód magad az én élvezetemre.Feszes selyemruhád cipzárját lehuzóm és meztelen börôd tappintóm.Érintésemre erôteljesebben megszóritod markodban megkeményedet vesszôm.
-Jobb lenne,ha elôbb elkötném!-észrevételezed.
-Jó.-hagyom jóvá ajánlatod és pillanatok alatt egy bôrszijjat szóritsz herezacskóm köré,hogy végig élvezem a gyönyôrt.Mielôtt újra elém állnál futólag érinted nyelvedel a bôrszíj alatt feszûlô herém,talán azért hogy még jobban bevadits.Ez sikerûl is,csók közben újra megharapom az ajkad.
-Szeretném ha kikötnél.-kérlelsz.Csodálak mivel tudom mit akarsz,féltelek magamtól.
-Igazán azt akarod?-kérdem egy gyöngédebb csók után.
-Egészen a tied akarok lenni,csak így lehetsz az enyém.Értlek és igazán én is ezt akarom.Szenvedélyes csókjaink közepette a tükőr elé vezetlek.
Segítem kezeid,hogy szûk ruhádból kivegyed de ruhád nem veszem le rólad.A hátadnál állok és tekintetűnk a tükőrben találkozik.Megcsókolom a nyakad.Felemeled a kezeid.Feleted egy lánc log alá mit csuklód köré csavarok és egy lakattal rögzitek.Fel izgat meztelen hátad látványa.A sebek begyógyultak mit vagy két hete csináltam.Akkor is megkorbácsoltalak úgy ahogy most is foglak.Hátulról át ölelek,lassan lefejtem rólad a szûk ruhát és gyönyörködôk meztelenségedbe.A tükôrben látom,hogy szereted hogy nézlek.A falról leakasztóm a korbácsot és hátadhoz állok.
Tekintetünk megint találkozik a tükörben.Meztelen tested látva vágyat érzek irántad.Kinozni akarlak és le is adóm az elsô korbácsütést.Szeretem hallani a szíj csattanását a hátadon.Az elsô ütéseket kéjesnek érzed legalábbis ilyenek látom a tükôrben az arcod.Az egyre meghatározóbb pirosódó csíkokra adótt újabb ütések viszont egyre jobban fájnak néked de nem tiltakozól ellene csak tested vonaglása jelzi a fájdalmat.Igyekszem nagyon figyelni tested minden rezzenését,mert ajándék az nékem részedrôl.
 
Fájdalmadban adod át legöszintébb érzéseid és én lehetôséget adok,hogy ezt megtehesd.Látom,szenvedsz de nem kimélek mert csalás lenne az mindkettônknek.Akarom,hogy sírj akkor megtisztulnál de elfojtod,erôsnek akarod magad mutatni.Megcélzom lábszárad is,mit fájdalmadban meg szoktál emelni,tested megfeszûl,leírhatatlan gyönyört adsz!Eléd állok és megcsókolak,elôbb az álad.Homlokodon verejtékcsepp,lassan közelitek az ajkadhoz,szeretem kiérezni csókodból a szenvedélyt.Ilyenkor mindig szenvedélyesebb vagy és felszabadultabb.
Szívsz magadba,ha kezeid szabadok lennének magadhoz szóritanál.Csók közben újjaim közt morzsolóm mellbimbód és élvezem szenvedélyed.
Félek,nehogy elveszítsem a fejem ezért hátrébb lépek.Erre nem számitóttál,tekinteted vágyakozó,büvôlsz.Nem tudok ellenállni.Használom a korbácsot.A köldöködôn csattan,fájdalmadban ajkadat harapod. Örjitôn szép vagy,farod kiemelôen az,ezért célba veszem a korbácsal és az ütéseket felgyorsitóm.Fájdalmas nyöszörgésed,sírásra váltod.Ennek örvendek mert tudom,hogy téged a sírás lelkileg felszabadit.
Hagyom,hogy sírj,miközben a korbácsot visszateszem a helyére.
A lemezjátszó korongjára felhelyezek egy lemezt és beinditóm.Nôiességed igényli ezt.Tchaikovsky hegedûversenye szólal meg a hangfalakba.A hátadnál állok és élvezem a tested és azt,hogy megsebeztelek.Szorósan átölelek majd kiakasztóm a lánc szóritásából a kezeid,vállad becézem csókjaimal.Megfordulsz,könyes arcodat csókolom kezeid a vállamon pihenek.Csókjaid egyre szenvedélyesebbek,kezeidel a hajamba tépsz és magad elé nyomsz.
-Nyalj.-suttogod de mielôtt érintenélek nyelvemel vizeleted erôs sugárban csapódik az arcomra.
Egy pillanatra huzodnék testedtôl de kezeid erôteljes szóritása tudatósitja vágyad.Alázásom én is akarom.Egy keveset visszatartód épp annyit míg ismerkedek az ízedel és illatódal.Figyelsz pont úgy ahogy én figyeltem tested fájdalmas rándulását.Kinyitóm a számat,fejem hátra nyomod kicsit helyezkedsz.Nyelvemel többszôr érintem szemérem ajkad.Jelzem nyitóttságom.A szám megtelik nedvedel,kicsit elôbbre huzód a fejem.Arcodon kéjes megelégedést látok miután lenyelem.
-Nyalj,nyalj!-mormolód és el engeded a fejem.Markaid melledre szóritod és úgy élvezed amint kelyhed peremét ízlelem.
-Akarom,hogy hátúlról gyere!-ezt már határozóttan parancsolod és megfordulsz.A tükörben látod amint farodhoz közeledek.A tükörben látom újjaid közé szoritótt mellbimbód.Megérintlek a nyelvemel a korbács nyomában maradt duzzadást.Élvezed,mert terpeszbe nyitód a lábaid,hogy testeden levô minden rés elérhetô legyen számomra.Arcomat megkínzót farodhoz simitóm.Farcsontód mentét csókolom és nyelvemel korbácsolom a vágyad.Tested rezdülésébôl megértem gyönyörérzeted és vágyad,hogy hogyan szolgálhatóm azt mert egy kicsit elôre hajolsz épp csak annyira,hogy gyönyörûen kerekded farod szétnyilik.Alsó résed mint éret gyümölcs ,a felsô feszesen zárt és szappanod illatát árassza.A közte levô részt érintem elôszôr a nyelvemel és onnan közelitem meg a felsô peremét.Nagyon élvezed mert kezeidel hátranyulsz és probálod szét feszíteni.Nyelvemel simogatóm és szapora lüktetést érzek rajta mielôtt megnyílna.Többszőr bele nyalok és szeretném tovább hallani vágyakozó sóhajod de megfordulsz megint és fejemet lábad közzé szóritod.
-Nyalj,nyalj!Erősen!-parancsolod és én engedelmeskedek.Érzem vágyad és segíteni akarom.Szorítod a fejem egy pillanatra megfeszül a tested.
Érzem testeden a kéjhullámot.Kezed szoritása gyengűl.Megsimitod a fejem mert szükségét érzed,hogy éreztesd mennyire fontos volt neked ez az érzés.
-Szeretném ha megölelnél.-mondod.Eléd állok ajkadal közelitsz.Élvezem szenvedélyed.Kioldod a herezacskómra szoritótt szíjat.Ezt én úgy értelmezem,hogy magadba akarsz érezni,probálok beléd hatolni de te térdre nyomsz.
-Mondtam,hogy alázni akarlak!-hangodban szenvedélyt érzek.Figyelek és várom,hogy utasits de azt veszem észre,hogy lábszáradon végig folyik a vizeleted és emiatt egy tócsába állsz.
-Most utálsz?-érdeklödöl.Vizeleted jellegzetes szagát egyre jobban érzem.
-Miért akarod,hogy utáljalak?-Kérdésemre reám mosolyogsz.
-Akarom,hogy nyalj!A lábfejemtôl kezd!Várj le ülök!-és a tûkôr mellett levô széket közelebb húzod,leülsz és lábfejed elém tartod.Nyalni kezdlek.A lábfejed,ahogy kérted de mivel érzem a vágyad a talpad is.Vizeletedtôl enyhén sós íze van a börödnek de nem kellemetlen.Szabad lábad combomra teszed majd újra a tócsába.Maszatolsz.A vesszômet is mely egyre keményebb lesz lábjátékodtól.Szeretem amit csinálsz.Szenvedélyel szopóm le lábujjaid úgy ahogy te is simitasz talpadal a vesszômôn.Közelebb húzódok,hogy a kéj pillanatába öledbe hajtsam a fejem.Nem engeded.A lábad közzé irányitód a fejem...

Szólj hozzá!

Életképek

2009.03.17. 08:53 :: Slevi

 
                                                  (A játék)

                                                      (2)
A konyhában takarítsz.Zavar,hogy nem törödôl velem.Igy felderitô útra megyek,hogy lássam mi fontosabb neked.A tûzhelyen képzödôtt kávényom felé vagy hajolva és nagyon lelkiismeretesen probálod tisztára pucolni.Élvezem a mozgásod és az öltözeted is.A ruhád rövid és zsírfoltos.Elmegyek melletted de nem anélkûl,hogy ne símitsak végig faradon.
-Hagyj!Egy kávét nem tudsz kifözni anélkûl,hogy ne pecsételd össze.Nekem meg itt hagyod,hogy pucoljam,pedig már annyiszor megkértelek,hogy töröld fel.Mindig oda kell égetni!?-zsörtölôdsz.Élvezem,hogy mérges vagy reám.
-Még maradt egy kevés kávé,ha gondolod megoszthatóm.-ajánlom.Szemedbe hulló hajad karodal probálod hátra simitani.Ingerülten feleled:
-Nekem elég az odaégett foltótt elpucolni!A maradék kávét kitöltôm a csészémbe és a”mikróba”teszem,hogy melegitsem.
-Ha lehet kend össze azt is.-gúnyulodsz de engem nem zavar.Helyet foglalok és mint szinházi jelenetet,szemlélem ahogy pucolod a foltot.Meg probálok néhány reklám rímmel.”Ha a brifet használja/tiszta lesz a konyhája...”-tudom,hogy bosszantlak csak az zavar,hogy ezt most nem mondód el.Igen a hangod,a méltatlankodó,szemrehányó hangod akarom.Visszont te úgy teszel mintha ott sem lennék.Igy felállok az asztaltól és a maradék kávéval hátadhoz sétálok.Mozgó tested át ölelem egyik kézel,a másikkal itatni probálak a maradék kávéval és cinikusan közlôm.-Ettôl jobb lesz a kedved,mert ez nem Amaroy.Menekülni probálsz és mivel nem nyitód ki a szád végig folyik rajtad a kávé.
-Engedj! Menj innen!-tiltakozól és megharapod a kezem.Fáj de szeretem,hogy dühödnek hangot adsz.Az üres csészét igyekszem a fogyni nem akaró pecsétre helyezni de nem sikerül mert kétségbeesett menekülésed miatt felborúl.A már szabad kezemmel farodra ütôk.
-Engedj!Most nincs kedvem,játszani!-Oh a kis bestia,mennyire érzi azt is amit én.Persze,hogy játékról van szó.-gondolom és mielôtt újabbat csapnák a farodra megcsókolom a tarkód.
-Engedj kérlek!-mondód szinte síránkozva.Felismerve reális helyzeted,tôlem függ a szabadságod.Az újabb farcsapásra viszont elneveted magad.
-Szeretnék mihamarabb itt végezni.Kérlek...de nem hagyom,hogy tovább mond,megcsókolom az ajkad.Lazitóm a szoritó ölelésem,csókolsz pedig most menekülhetnél.Ruhád alatt érintem a combod.
-Szeretnéd most?-suttogod.Csókolom a nyakad és magamba szívom azt a semmi máshoz nem hasonlitható illatod.
-Most nincs reá idôd,nagyon foglalt vagy.-szellemeskedek.
-Ohhh!-bosszankodól a gúnyolodó megjegyzésemen és megint szabadulni akarsz.Magamhoz szoritlak,kezem lábad közzé feszül.Mindketten élvezzûk ezt a feszülô mozdulatlanságot.Markomban érzem a nedved.
-Rosszalkodtál,elôbb megbüntetlek,bent a szobában.-közlöm a tervem.Elengedlek és a szobába megyek.Tudom,hamar utánam jössz.

Szólj hozzá!

Életképek

2009.02.28. 09:23 :: Slevi

 

 

                                 Életképek*
                                      1.
Az utóbbi napokban feszült voltál és ma veszekedtûnk is mert elraktad az usb tárolótt a fiókba.Ténylegesen csak rendet raktál,de engem felháborit ha a dolgaimhoz hozzányulsz.Dühôsen reám csaptad az ajtót.Sikerûlt úgy felháboritanod,hogy nem tudtam a gép mellé ülni,pedig lett volna munkám.Zuhanyoztam,hogy oldjam idegeségem.Egy ingért mentem be a szobába.Összkuporodva ültél a fotelbe és Grieget hallgattad.Talán a hangerő miatt de nem vettél észre,hogy nézlek.Igazán gyönyörkődtem benned amint lehunyt szemmel teljesen csak a zenére figyelsz.Meztelen lábszárad összekulcsolt kezedel magadhoz ölelted.Ebben a pózban annyira nő voltál,hogy elfeledtem a dühöm.Akartalak.A fotel elé ültem és hallgattam veled Grieget.Hátam a fotelnek támasztóttam,lábújaid a vállamhoz nyomodtak.Jobb lábadon éreztem a körmödet is,mit nagyon kellemesnek találtam.Bár mindig láttam,hogy szépek a lábaid,eddig nem foglalkoztam különösebben velűk.Most viszont akartam látni,érinteni,ezért utána nyúltam és áthúztam a vállamon a jobb lábad és mivel engedted többszőr meg is csókoltam.Az életben igazán ritkán volt harmonia érzetem.Valami vagy túlsúlyban van vagy hiányzik.A harmonia pillanata volt,a meztelen vállamon pihenő meztelen lábad a zene és mindezek szépsége...Öngyújtód fémes kattanása zavarta meg harmonia érzetem.Meg igérted,hogy csak ha nagyon feszűlt vagy és más lehetőséget nem találsz,csak akkor gyújtasz reá.Zavart,hogy most még szóban sem hozhatóm mert modortalanságom miatt gyújtóttál reá.Égető fájást éreztem a hátamon.Reflexszerüen húzódni akartam de lábad reámfeszűlt.
-Maradj!Ne mozogj!-sutogtad és most vettem észre,hogy egy szeánsz közepén ülők,szadista vágyad tárgyaként.Igy az újabb égető fájdalmat megprobáltam elfogadni de mindenképp tudtodra adni,hogy vágyad a vágyam.Lábad magamhoz öleltem és csókoltam.Kezeddel megsímitóttad a homlokom.
-Igen,valahogy így gondoltam én is,csak tôbb vággyal.-mondtad és tarkóm közelébe tartóttad az égő cigit,éreztem,hogy meleg de még nem égettél.
-Egy kicsit gyakorolni fogjuk a vágyat!-mondtad és lassan közelitettél,már fájt.Szorítóttam lábszárad a combodat csókoltam és probáltam távolodni de kezedel hajamba túrtál és nem engedtél.
-Érzed,hogy mennyire tudd fájni a vágy?Ballábad elôbbre nyomtad és úgy helyezted,hogy talpad elérhetô legyen.Megértettem és megcsókoltam.Nem az égetô fájdalomért,hanem azért mert ténylegesen szeretlek...

*(fekete szinû karaktereim köszönet Valakinek aki olvas!)

 

Szólj hozzá!